Rozenactie op de Oranjemarkt in Zuidwolde

Rozenactie voor Moederdag, Pinksteren en Vaderdag.

Stichting Vrienden van Belarus verkoopt op de oranjemarkt prachtige grote witte rozen. Een boeket van deze rozen is te bestellen voor Moederdag, Pinksteren en Vaderdag.

In onze stand liggen intekenformulieren.  Ook via onze site, mailtje naar secretariaat, zijn deze rozen te bestellen. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de bouw van een was- en droogruimte bij het bejaardentehuis in Mishnevichy. Al een aantal jaren zijn we bezig met het verbeteren van de leefomstandigheden van de mensen in dit bejaardentehuis. Er is een nieuwe keuken gekomen, de douches en toiletten zijn vernieuwd. Alle ramen zijn vervangen en ook de andere ruimtes zijn opgeknapt. Door de bouw van deze wasruimte sluiten we het project in Mishnevichy af. Wij hebben er vertrouwen in dat er nu en in de toekomst goed voor deze mensen wordt gezorgd. Onze actie wordt gesteund door de Wilde Ganzen.